Patissier industriële werkomgeving

Functie Ben je op zoek naar een job als patissier in een industriële omgeving? Dan voer je volgende taken uit Je werkt op de dessertafdeling hier maken ze mousses, taarten, moelleux en heel wat andere lekkernijen Starten doe je aan de afvullijn, waar je de verschillende soorten patisserie gaat voorzien van de nodige vulling Verder ga je ook taarten effen trekken gelei over de taarten doen en deze ook gaat gladstrijken Je zet de afgewerkte producten klaar Je helpt ook mee op de verpakking Startuur is tussen . uur en . uur, afhankelijk van je werkpost. Als er wat minder werk is op de dessertafdeling, word je ook ingezet op de afdeling van de bereide maaltijden, vlees of aperitiefhapjes

Bedrijfsinformatie
Onze klant is gespecialiseerd in de productie van gebakken vleesproducten, aperitiefhapjes, ready-to-serve maaltijden en desserts en bedient een ruim cliënteel binnen de retail, food service en BB. Door haar culinaire ervaring en vakkennis profileerde onze klant zich al heel snel op de markt van de verse producten en diepvriesproducten. Naast hun eigen label, ontwikkelen en produceren wij ook veel producten in nauwe samenwerking met onze klanten.
Jouw profiel Als patissier beschik je over volgende kwaliteiten Je hebt een hart voor desserts Je bent een echte zoetekauw Je kent de verschillende ingrediënten die nodig zijn om een fantastisch product af te leveren Je werkt volgens de regels van de kunst Je neemt met plezier afscheid van onregelmatige uren en weekendwerk het ietwat eentoniger werk schrikt jou niet af Je draagt hygiëne hoog in het vaandel Samensen en versieren van producten (koekjeslagen, crème au beurre, sauzen, glaceren, ...) Patisseriedeeg kneden en bereiden (bodem beleggen, versieren, ...) Patisserie, suiker- of chocoladewaren bereiden De productie plannen volgens de besingen, de voorraad en het seizoen Voedingswaren bereiden Gebakjes Ingrediënten kiezen en doseren voor het maken van producten (bloem, gist, additieven, ...) Ingrediënten mengen voor deeg, pudding, versieringen en nagerechten Aanbod Als je opstart bij ons als patissier, dan ben je uiteraard met je gat in de dessert gevallen, hierbij komen nog eens volgende positieve punten Je komt terecht bij een gerenommeerde producent van voedingsproducten die op internationale schaal gekend zijn en geapprecieerd worden. Je inzet en engagement worden gewaardeerd met een interessant verloningspakket. Je komt terecht in een stabiel bedrijf waar je kans maakt op een vast contract na een geslaagde periode via Employer jobs Solliciteren

MELANIE VERSTRAETE

 


Patissier industriële werkomgeving
2024-04-22 - 2024-05-22

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: MOESKROEN

Land: België
Postal Code: 7700
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share